safakyıldızı yazılan:
merhaba nasılsınız benim erkek kardeşim ve kız kardeşim londrada yasıyorlar kız kardeşim dil için orda ögrenci vizesi alıyor 8 ayda bir erkek kardeşimde daha önce iş verendi oturumda 1 sene verıyorlar ama 7 senedir londrada bende bedensel engellıyım hayatımı ılerde daha rahat yasamak için ingiltere vatandası olmak ve ailem artık yaslandıgı için oorda kendime haayat kurmak istiyorum 32 yasındayım 15 senedir hayatımı tekerlekli sandalye ile idame edıyorum acaba bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekıyo yardımcı olursanız sevinirim iyi günler size iyi çalışmalar
Merhabalar,
Oncelikle ilginiz icin tesekur ederiz. Maalesef direk olarak ingiliz vatandasligina basvuru yapamazsiniz. Ancak isyeri acabilecek yeterli butceye sahipseniz ankara anlasmasi kapsaminda vize basvurusunda bulunabilir ve burada isveren statusunde yasayabilirsiniz. Bunun disinda ogrenci vizesiyle buraya gelmeniz mumkun. Konu ile ilgili daha detayli bilgi almak isterseniz ozelden iletisim numaralarinizi ve mailinizi paylasmaniz durumunda yaridimci olmaktan mutluluk duyariz.
Saygılarımızla
Garth Coates Solicitors
Ingiltere Gocmenlik ve Vize Hukuku Avukatlari
81 Oxford Street, London, W1D 2EU
Tel: 020 3004 8847
Tel: 0044 20 3004 8847 (İngiltere disindan arayanlar icin)