FrodoBaggings yazılan:2 ay once londra'da bir dilokuluna kayit yaptirdim. istedikleri herseyi (para vs.) hepsini hazırladim ancak basvurum red ile sonuclandi. bana gelen kargodan bir 5 sayfalik bir mektup cikti ve yeterli puanı almam ragmen geri donecegime kanaat getirmedikleri icin red verdiklerini belirtmisler. ne yapabilirim. itiraz etme hakkim var mı?itiraz etme durumunda ne kadar zaman alacagi konusunda fikri olan varsa lutfen yardımcı olsun!!!
Merhaba, almis oldugunuz red hakkinda net birseyler soylemek icin dosyaniz hakkinda bilgi sahibi olmamiz gerekiyor. (Hangi okula bsavurdunuz, ne kadar sureli bir egitime gitmeyi planliyordunuz, ne kadar butce gosterdiniz, ingilizce seviyenizin kanıtı ile alakali nasil belgeler sundunuz, vize formunda vermis oldugunuz bilgiler nelerdi? gibi...) İtiraz etme hakki sunuldu ise tabiki itirazda bulunabilirsiniz ancak bunun icin gercekten ciddi bir danismanlik almaniz gerekmektedir. aksi takdirde yapmis oldugunuz itiraz basvurusu hem olumsuz sonuclanacak hem de uzun bir sureci olan itiraz islemi icin ciddi bir zaman kaybina ugrayacaksiniz. Konu hakkinda detayli bilgi isterseniz yukarida bahsettigimiz sorular icin ozelden yazabilir ya da asagidaki telefondan bize ulasabilirsiniz. Tesekkurler...
Garth Coates Solicitors
Ingiltere Gocmenlik ve Vize Hukuku Avukatlari
81 Oxford Street, London, W1D 2EU
Tel: 020 3004 8847
Tel: 0044 20 3004 8847(İngiltere disindan arayanlar icin)