Forum

Hoşgeldiniz Arama | Aktif Konular | Giriş | Kayıt Ol

ingiltereden iş teklifi
Attila
#1 Gönderildi : 13 Temmuz 2010 Salı 22:20:15
Sıralama: Newbee

Gruplar: Registered

Katılındı: 13.07.2010

slmlar,

ingilterede restaurant sahibi ingiliz vatandaşı olan arkadaşım,restaurantında çalışmak üzere beni istiyor. Turkiyede yaşıyorum,daha önce yurt dışına çıkmadım,bekarım,mesleğim aşçılık ve ingilizlerin bu konuda verdiği city&guilds sertifikasına sahibim. nasıl bir yol izlemem gerekir. arkadaşım ve ben hangi belgeleri hazırlamalıyız. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. teşekkürler.

KoRkMaZs
#2 Gönderildi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 11:41:07
Sıralama: Administration

Gruplar: Registered, Administrators

Katılındı: 22.01.2010
İkamet: London
Attila yazılan:

slmlar,

ingilterede restaurant sahibi ingiliz vatandaşı olan arkadaşım,restaurantında çalışmak üzere beni istiyor. Turkiyede yaşıyorum,daha önce yurt dışına çıkmadım,bekarım,mesleğim aşçılık ve ingilizlerin bu konuda verdiği city&guilds sertifikasına sahibim. nasıl bir yol izlemem gerekir. arkadaşım ve ben hangi belgeleri hazırlamalıyız. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. teşekkürler.

Merhaba Atilla Bey, Mesleginizle alakali belirttiginiz ozellikler vize konusunda size oldukca yardimci olacaktir. Cunku yurtdisindan isveren davetiyle yapilan calisma izni basvurularinda, en cok sorulan soru oncelikle davet edilen kisinin sahip oldugu ozelliklerde birinin ulke icinde olup olmadigidir. Dolayisiyla sizin durumunuz da alaninizda kalifiye bir birey oldugunuzu gosterdiginden buyuk onem teskil etmekte. Basvuru yapacaginiz vize turu ve ihtiyaciniz olan evraklara asagidaki linkten ulasabilir, daha detayli bilgi isterseniz ozelinizden gerek Ingilterede bulunan arkadasinizin gerekse sizin iletisim bilgilerinizi paylasmaniz durumunda yardimci olabiliriz. https://www.visainfoserv...olicies_PAGE&language=9
Saygılarımızla

Garth Coates Solicitors
Ingiltere Gocmenlik ve Vize Hukuku Avukatlari
81 Oxford Street, London, W1D 2EU
Tel: 020 3004 8847
Tel: 0044 20 3004 8847 (İngiltere disindan arayanlar icin)
Attila
#3 Gönderildi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 13:48:13

Katılındı: 13.07.2010

merhaba,

cevabınız için çok teşekkür ederim. bende kendi çapımda bir araştırma yaptım, sanırım Tier 2 nitelikli eleman, 1.genel kapsamına giriyor. mesleğim ingilterenin hazırladığı eleman açığı listesinde 5432 de belirtilmiş, buna bağlı olarak işverenin lisanslı olması gerektiği yazıyor. burdaki lisanstan kasıt tam olarak nedir anlayamadım ve ek olarak yıllık 17K sterlin den az olmamak kaydıyla maaşı olması gerektiği gibi durum var maaş konusunda sorunumuz yok. okuduklarımdan anladığım kadarı ile eksiğim ingiliz konsolosluğunun onay verdiği dil testlerinden birine girip yeterli derecede puan almak.ingilizcem orta düzeyde ama ne kadar bildiğimizi kanıtlamamız gerekiyor sanırım. approved english list test adlı bir dökümanda belirtmişler ama listenin başındaki C1,B2 vs.. derecelendirmelerden hangisini ve nerden almam gerektiğinide bilmiyorum. kafama takılan 2 nokta bunlar oldu(lisanslı işveren ve dil testi konusu)

Korkmaz bey, arkadaşımla görüşüp size ulaşacağım. teşekkür ederim.

ismet1854
#4 Gönderildi : 08 Ağustos 2010 Pazar 02:27:27

Katılındı: 08.08.2010
İkamet: kıbrıs türk cumhuriyeti

merhaba ben ingilterede çalışmak istiyorum ve bir tanıdığım vasıtasıyla londrada bulunan antika görünümlü eşyalar üreten bir fabrikada. benim burada çalışmam için fabrika sahibinin yapması gerekenleri bir yakınım şöyle söyledi orada bana ihtiyacı olduğunu belirten bir işlemle çalışma dairesine başvuruda bulunulacağını ve başvuru sonrası benim oradan kıbrıs ingiliz konsolosluğuna gelecek olan bu şahıs bu şirkette çalışabilir diye bir yazıyla bana çalışma vizesi verilebileceği Herşey bukadarmıdır yoksa detayları varmı işyeri bana ihtiyacı olduğu belirtirse benim için çalışma izni vbizesi verilebilirmi şimdiden cevabınız için teşekkürler İsmet TOPAL.

KoRkMaZs
#5 Gönderildi : 10 Ağustos 2010 Salı 17:14:37
Sıralama: Administration

Gruplar: Registered, Administrators

Katılındı: 22.01.2010
İkamet: London

ismet1854 yazılan:

merhaba ben ingilterede çalışmak istiyorum ve bir tanıdığım vasıtasıyla londrada bulunan antika görünümlü eşyalar üreten bir fabrikada. benim burada çalışmam için fabrika sahibinin yapması gerekenleri bir yakınım şöyle söyledi orada bana ihtiyacı olduğunu belirten bir işlemle çalışma dairesine başvuruda bulunulacağını ve başvuru sonrası benim oradan kıbrıs ingiliz konsolosluğuna gelecek olan bu şahıs bu şirkette çalışabilir diye bir yazıyla bana çalışma vizesi verilebileceği Herşey bukadarmıdır yoksa detayları varmı işyeri bana ihtiyacı olduğu belirtirse benim için çalışma izni vbizesi verilebilirmi şimdiden cevabınız için teşekkürler İsmet TOPAL.

Merhaba Ismet Bey,

Tier 2 işçi vizesine başvuru yapabilmeniz için çalışacagınız alanda İngiltere'de istihdam açığı olması gerekmektedir. İngiltere'deki tanıdıgınızın belirttigi gibi çalışma dairesinden çalışacagınız alanla ilgili gerçekten ingiltere'de yeterli işgucunun bulunmadıgı onaylanmalı. Bunun ardından gerekli belgeler size ulastiginda herhangi bir konsolosluktan basvurunuzu gerceklestirebilirsiniz. Ancak Kıbrıs'tan basvuru yapmanız size hiçbirsey kazandırmayacak belki de kaybettirecektir. Kıbrıs konusu cok eskiden kullanılan ve kolay vize verildigi gibi bir soylentinin olmasından kaynaklanmaktadır. Su an İngiltere'nin tum konsolsoluklarında uygulanan metod işlemler aynıdır. Hiçbir farklılık gostermemektedir.

Saygılarımızla

Garth Coates Solicitors
Ingiltere Gocmenlik ve Vize Hukuku Avukatlari
81 Oxford Street, London, W1D 2EU
Tel: 020 3004 8847
Tel: 0044 20 3004 8847 (İngiltere disindan arayanlar icin)
Foruma Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.