Forum

Hoşgeldiniz Arama | Aktif Konular | Giriş | Kayıt Ol

ingilterede calısan gocmenle evlılık
mensure
#1 Gönderildi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 11:42:42
Sıralama: Newbee

Gruplar: Registered

Katılındı: 26.06.2010

merhabalar

benım nısanlımın ıngılterede calısma ıznı var.vatandaslık basvurusuna yaklasık 1,5 yıl once basvurdu.bu nedenle pasapprt ve dıger evrakları sımdı home offıcede..bu yaz evlenmek ıstıyoruz ancak pasaportu yok..ben turkum oda baska ulke vatandası.sımdı kendısınde kımlık mahıyetınde sadece ıngıltereden aldıgı surucu belgesı mevcut..ben ıngıltere gıtsem bır sekılde kendısıyle bu kosullar altında nasıl evlenebılırım.konsoloslukta evlenmemız mumkun olabılırmı..

tesekkurler

KoRkMaZs
#2 Gönderildi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 11:55:52
Sıralama: Administration

Gruplar: Registered, Administrators

Katılındı: 22.01.2010
İkamet: London
mensure yazılan:

merhabalar

benım nısanlımın ıngılterede calısma ıznı var.vatandaslık basvurusuna yaklasık 1,5 yıl once basvurdu.bu nedenle pasapprt ve dıger evrakları sımdı home offıcede..bu yaz evlenmek ıstıyoruz ancak pasaportu yok..ben turkum oda baska ulke vatandası.sımdı kendısınde kımlık mahıyetınde sadece ıngıltereden aldıgı surucu belgesı mevcut..ben ıngıltere gıtsem bır sekılde kendısıyle bu kosullar altında nasıl evlenebılırım.konsoloslukta evlenmemız mumkun olabılırmı..

tesekkurler

Merhaba Mensure; Oncelikle burada nisanlinizin ulkesi ya da Turkiye konsoloslugunda evlenebilmeniz icin Ingiltere`ye nisanliniz ile evleneceginize dair bilgi verip gelmeniz gerekmetedir. Aksi takdirde elinizde izniniz olmadan `Turist Vizesi` ile buraya gelmeniz durumunda konsolosluk evlenme talebinizi red edecektir. Izinli bir sekile gelmeiz icinde oncelikle nisanlinizin isleminin sonuclanmasi gerekiyor. Ancak normal olarak vatandaslik basvurulari belirtiginiz sure kadar uzun surmemektedir. Bu nedenle nisanlinizin konuyla ilgili bir arastirma yapmasinda fayda goruyoruz.
Saygılarımızla

Garth Coates Solicitors
Ingiltere Gocmenlik ve Vize Hukuku Avukatlari
81 Oxford Street, London, W1D 2EU
Tel: 020 3004 8847
Tel: 0044 20 3004 8847 (İngiltere disindan arayanlar icin)
Foruma Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.